Met trots presenteren wij u ons wagenpark!

Adriaanse Transport werkt volgens een twee-merkenbeleid Dit houdt in dat wij een goede balans houden tussen DAF & Scania  binnen ons wagenpark.

Wij rijden zo veel mogelijk met de modernste en schoonste EURO6-motoren. Onze auto’s zijn uitgerust met een volgsysteem, waardoor wij altijd kunnen zien waar uw zending zich bevindt. Al onze wagens worden volgens een strak schema onderhouden, waardoor deze altijd in topconditie zijn. 

2

Onze eerste vrachtwagen was een DAF en na al deze jaren zijn wij nog steeds zeer tevreden over de betrouwbaarheid, veiligheid en kwaliteit van deze wagens. In de loop van de jaren zijn de DAF’s steeds moderner geworden, waardoor ze voorzien zijn van de nieuwste veiligheidseisen om uw vracht zo veilig en snel mogelijk op de plaats van bestemming te brengen. 

De samenwerking met Scania gaat al vele jaren terug en wij hopen dat er nog vele jaren bij komen. De Scania’s zijn net als de DAF’s betrouwbare, veilige en kwaliteitshoge wagens. De nieuwste EURO6-motor zorgt ervoor dat ook op het gebied van duurzaamheid stappen worden gemaakt. De Scania is de perfecte wagen om uw lading veilig en zo snel mogelijk te vervoeren. 

Wij hebben verschillende soorten trailers. Alle trailers zijn schoon, veilig en goed onderhouden. Bovendien zijn alle trailers voorzien van een palletwagen en verschillende laadmaterialen om de lading vast te maken. Wij beschikken over de volgende trailers:

  • Kastentrailer;
  • Tautliner;
  • Trailer i.c.m klep;
  • Trailer i.c.m kooiaap.